Iedereen is welkom in mijn zaak en advies is altijd gratis!
—Bas Lievens

Hoi, ik ben Bas Lievens!

Ik ben een enthousiaste fietsenmaker met een bos krullen en een praatgraag karakter. Ik heb een ongekende passie voor fietsen en alles wat daarmee te maken heeft! In mijn vrije tijd ga ik graag mountainbiken, vogels spotten of vissen in Utrecht of op mijn favoriete vakantieplek: Texel.

Als fietsman heb ik een passie voor de ambacht van het custom fietsen maken. Niets maakt me gelukkiger dan het bouwen van een droomfiets vanaf nul, met hoogwaardige onderdelen en een met de hand gespaakte wielset. Ik volg met veel interesse de fietstechnologie van merken als Superior, Pendix en Shimano.

Wat ik écht belangrijk vind is het creëren van prachtige producten en het bieden van een uitstekende service. Ik houd van persoonlijk contact: ik maak het leuk voor mijn klanten, dat is ook leuk voor mezelf!

Daarnaast streef ik naar duurzaam ondernemen. Ik hergebruik fietsframes en bouw fietsen die een leven lang – of langer! – meegaan. Door te kiezen voor hoogwaardige onderdelen, zijn mijn fietsen beter repareerbaar en gaan ze langer mee. Deze duurzame gedachte maakt me ontzettend gelukkig.

Met trots kan ik zeggen dat ik inmiddels meer dan 250 5‑sterren­recensies heb ontvangen. Het geeft me een geweldig gevoel om mijn klanten zo blij te kunnen maken!

Boek een afspraak!

Wil je een droomfiets laten maken door de beste fietsenmaker van Utrecht? Kom dan even langs op de werkplaats!