De beste fietsen­maker van Utrecht

Kwaliteitsonderdelen
Snel je fiets terug
5-sterren service
Garantie op reparatie

Fiets stuk? Bij Lievens Bikes kun je terecht voor professioneel fietsonderhoud en reparaties. Geniet van een goede, snelle service aan racefietsen, stadsfietsen en meer!

Vak­kundige fiets­reparatie

Met de vakkundige fietsreparatie van Lievens Bikes ben jij binnen no time weer op weg! Moet er iets vervangen worden? Bas Lievens geeft je eerlijk en oprecht advies. Met kwaliteitsonderdelen van Shimano, Miche, DT Swiss en meer kan je fiets er weer jaren tegenaan!

Onderhoud aan je elektrische fiets

Met de vakkundige fietsreparatie van Lievens Bikes ben jij binnen no time weer op weg! Moet er iets vervangen worden? Bas Lievens geeft je eerlijk en oprecht advies. Met kaEen elektrische fiets heeft periodiek onderhoud nodig om in optimale conditie te blijven. Laat je accu, display en elektrische motor eens nakijken bij Lievens Bikes, de e-bike-specialist. aliteitsonderdelen van Shimano, Miche, DT Swiss en meer kan je fiets er weer jaren tegenaan!

Gebruik je e-bike regelmatig – ook in de winter. Zo blijft de accu in goede conditie!
—Bas Lievens

Doe-het-zelftips voor fietsonderhoud

Wil je zelf iets doen om je fiets in goede conditie te houden? Volg dan deze tips:

  1. Controleer je bandenspanning. Zachte banden zorgen voor meer rolweerstand, waardoor je meer kracht moet zetten.
  2. Maak je fiets regelmatig schoon. Modder, regen en vuil kunnen de onderdelen aantasten.
  3. Smeer je ketting met kettingolie. Zo blijft de ketting soepel draaien en over de tandwielen heen vallen.
  4. Inspecteer de remblokjes. Als de remblokjes versleten zijn, kan je minder goed remmen. Laat ze dus op tijd vervangen!
  5. Houd roest op afstand. Dit doe je door een roestwerend middel te gebruiken op alle verchroomde en glimmende onderdelen.

is er echt iets kapot aan je fiets? Kom dan even langs!

Reviews

Sem

Ik heb hier mijn racefiets laten opknappen. Bas is erg vriendelijk en gezellig en gaat met veel enthousiasme met je fiets aan de slag. Het is duidelijk een echte liefhebber. Hij ziet snel waar je fiets aan opknappen toe is. Naderhand fietste mijn racefiets weer heerlijk.

Maryse

Eerlijk, kundig en super service!!Bas heeft me geweldig geholpen bij het bouwen van een custom single speed fiets! Met zijn kennis en kunde en eerlijke advies heb ik een fiets helemaal naar wens kunnen samenstellen en zijn we tot een heel mooi resultaat gekomen. Ik raad iedereen aan voor een custom fiets naar Lievens bikes te gaan! Ook voor onderhoud zal ik terugkeren naar Bas, vanwege mijn goede ervaringen in het proces tot het maken van m’n huidige fiets.

David

Een custom bike voor in ‘t stadsie laten maken bij Bas. Uitgebreid over gepraat en op elk onderdeel een besluit gemaakt met advies. Nu heb ik een unieke fiets op maat gemaakt die er ook nog eens heel fraai uitziet. Ik fiets met een grote glimlach door de stad. Een waar genot in tijden van onpersoonlijke massaproductie om echt in gesprek te gaan, na te denken en te kiezen wat bij je past. En iemand die het met oprecht plezier voor je maakt. Zoek je een gedreven, oprechte en vrolijke expert voor een topproduct? Be there or be square!

Boek 'n afspraak!

Wil je je fiets laten repareren door de beste fietsenmaker van Utrecht? Kom dan even langs op de werkplaats!