Custom moederfietsen

De beste moeder­fiets, op maat gemaakt voor jou door Lievens Bikes in Utrecht

Veilige, elektrische mamafietsen met zitje, gemaakt voor drukke mama's (en papa's). Geniet van een autovrije leefstijl met een betrouwbare mamafiets waarmee je zorgeloos de weg op kan.

 • Betrouwbare mamafietsen
 • Met de hand gemaakt
 • 5 sterren vakmanschap
 • Aan huis gebracht

Design je eigen mama­fiets

Ontwerp je eigen custom moederfiets met Bas Lievens, de beste custom fietsenmaker van Utrecht!

Breng je kids met hun hele hebben en houden overal naartoe op een veilige fiets met trapondersteuning.

Op een elektrische moederfiets ben je binnen no time van de hockey naar ballet gefietst!
—Bas Lievens

Wat maakt een goede moederfiets?

 1. 1

  Extra stevig frame

  Een goede mamafiets heeft een extra stevig frame dat jou, je kinderen en volle fietstassen gemakkelijk kan dragen.

 2. 2

  Trap­onder­steuning

  Elektrische mamafietsen zijn tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Elektrische trapondersteuning maakt het veel gemakkelijker om op een zwaarbepakte mamafiets te fietsen. Zo hoef je nooit meer buiten adem op school aan te komen!

 3. 3

  Extra lange bagage­drager

  Op een extra lange bagagedrager heb je ruimte voor fietstassen én kinderzitjes. Hoe meer ruimte, hoe meer je mee kan nemen. En dat is handig voor als je vaak van hier naar daar moet fietsen!

 4. 4

  Kinder­zitjes

  Kinderzitjes zijn natuurlijk essentieel voor een goede mamafiets. Ga voor monteerbare of ingebouwde kinderzitjes die met je gezin mee kunnen groeien. Bas geeft je graag gepersonaliseerd advies.

 5. 5

  Dubbele fiets­standaard

  Een dubbele fietsstandaard zorgt dat je je fiets stevig en stabiel kan parkeren, zelfs als deze zwaar beladen is. Verder zorgt een dubbele standaard dat je fiets rechtop blijft staan, in plaats van schuin. Wel zo veilig voor de kids!

Elektrische mama­fietsen

Bij Lievens Bikes kan je een elektrische mamafiets speciaal voor jou op maat laten maken.

Ga voor een moederfiets met middenmotor voor een natuurlijke fietservaring met een laag zwaartepunt, of probeer een voorwielmotor of achterwielmotor als je liever meer ruimte voor de dubbele standaard overlaat.

Fiets je veel, en zwaar bepakt? Dan is het handig om een wat grotere accu aan te schaffen. Die gaat langer mee, waardoor je hem minder vaak hoeft op te laden.

Premium fiets­accessoires

Bij Lievens Bikes vind je alles wat je nodig hebt voor je nieuwe moederfiets, van kinderzitjes tot windschermen en van stuursloten tot stevige fietstassen. Vraag Bas vandaag nog naar de meest betrouwbare fietsaccessoires waar je een leven lang plezier aan hebt!

Bobike kinderzitjes, fietstassen, stuurslot - wat je ook nodig hebt, ik denk met je mee!
—Bas Lievens

Reviews

Naomi

Als je op zoek bent naar een fiets naar je eigen smaak, dan ben je hier aan het juiste adres!! Hip, snel, fixie, single speed, kleurtje, alles is mogelijk. Bas adviseert goed en het resultaat is precies wat je wil! Ook voor je gewone fiets kun je bij Lievens bike terecht. Ik beveel deze fietsenbaas iedereen aan!

Lisette

Lievens is voor mij een fietsenmaker met een fiets hart!!!Super service!  en zeer veel kennis. Twijfel niet en ga naar Lievens. Ik ben een blijvende klant.

Pauline

Wat een fijne plek! Super service. Kom je nog maar weinig tegen.

Boek 'n afspraak!

Ben jij klaar om je custom moederfiets te bestellen? Boek dan vandaag nog een afspraak!