Bikkel

Harry vs Larry Bullitt

De perfecte moderne bakfiets. Punt.

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Ruime laadcapaciteit
  • Ongeëvenaarde wendbaarheid
  • Met of zonder electrische aandrijving
Maak keuze uit de elektrische of analoge Bullitt in diverse knallende kleuren!
—Bas Lievens

Kies voor duurzaamheid, stijl en functionaliteit

Of je nu boodschappen doet, je kinderen naar school brengt of goederen voor je bedrijf vervoert, de Bullitt van Larry vs Harry staat altijd paraat. Robuust, stijlvol, comfortabel en wendbaar als geen ander.

Geniet van persoonlijke service, professioneel onderhoud en jarenlange garantie als je een J.Guillem aanschaft bij Lievens Bikes in Utrecht.

De beste service vind je bij Lievens Bikes

Anna

Ik heb bij Bastiaan een custom vintage racefiets laten bouwen en ik ben er super blij mee! De communicatie was altijd goed, hij was duidelijk over de opties, de prijs was zeer redelijk en ik ben enorm tevreden met het eindresultaat! Ik zou Lievens Bikes aan iedereen aanraden..

Maryse

Ik ben blij dat ik bij Lievens terecht ben gekomen! Met behulp van zijn vakmanschap, creativiteit, klantgerichtheid en snelle service heb ik mijn nieuwe fiets omgetoverd naar een eindproduct wat mijn wensen vervulden. Stuur op maat, de nieuwste (afklikbare) spatborden en een 'wave-penslot' vast gemonteerd aan mijn frame. Zeker een aanrader!

Ronald

Er is maar een vrij select gezelschap aan specialisten die Brinckers fietsen met de juiste kennis van zaken mogen onderhouden. Om die redenen zijn wij gelukkig terecht gekomen bij Bas! Absolute vakman met passie en kennis van zaken. Helder in het proces en de te verwachten tijd en kosten. Absolute aanrader en meer dan positieve ervaring dus vanuit onze kant!

Boek 'n proefrit!

Probeer vrijblijvend een Bullitt bakfiets bij Lievens Bikes