Bikkel

Superior

De keuze van Olympisch kampioenen en World Cup race winnaars

  • Optimale prestaties
  • Hoogwaardige technologieën
  • Betrouwbare onderdelen
  • Uniek design
Superior Bikes zijn het beste van het beste als het om snelheid gaat.
—Bas Lievens

Waarom Superior fietsen fantastisch zijn

Als je écht van fietsen houdt, ga je Superior Bikes fantastisch vinden. Het supersnelle design van de racefietsen, de stevigheid van de mountainbike-frames, de high-tech aandrijving van de e-bikes – Superior Bikes zijn gemaakt om te winnen.

Superior is een van de beste Europese merken voor e-MTB’s, mountainbikes en racefietsen. Waan je een prestigieuze rijder met een supersnelle Superior-fiets.

Ontdek je opties

Lievens Bikes is een exclusieve reseller van Superior Bikes in Utrecht. Of je nou graag op asfalt of door de bossen fietst, hier vindt je een premium fiets waarmee je altijd de snelste van de groep bent.

1

Racefietsen

Ultra-lichte frames, binnenkabelgeleiding, supersterke schijfremmen, high-end afmontage met de Shimano groepset en DT Swiss wielset – de racefietsen van Superior zijn de mooiste racefietsen van de stad.

2

Mountainbikes

Bij Lievens bikes koop je hardtail-mountainbikes, full-suspension-mountainbikes en zelfs kindermountainbikes van Superior.

Leverbaar met aluminium of carbon framesets. Vertrouw op een hoogwaardige Shimano afmontage.

3

Gravelbikes

Met een gravelbike schakel je probleemloos over van verharde wegen naar off-road zandpaden. Ga voor een Superior gravelbike voor een veelzijdige fietservaring.

4

E-bikes

De elegante e-bikes van Superior zijn voorzien van de laatste e-drives van Bosch en Shimano. Ervaar ongeëvenaarde aandrijvingskracht met een verrassende actieradius.

Superior bikes onderhoud

Superior Bikes zijn gemaakt met premium onderdelen, zodat jij veilig de weg op kan. Maar zelfs de beste fietsen hebben onderhoud nodig.

Bij Lievens Bikes vind je de gespecialiseerde service en premium fietsonderdelen die je nodig hebt om een leven lang van jouw Superior Bike te genieten.

Bianca

Bas is volgens mij een hardwerkende jongen die mooie producten wil afleveren. Als er iets is kan je altijd bij hem langskomen.

Daan

Ik ben erg blij met mijn fiets. Bas denkt goed met je mee, en levert mooi maatwerk!

Boek 'n proefrit!

Probeer vrijblijvend een Superior bij Lievens Bikes