Bikkel

J.Guillem

Titanium fietsen zoals je ze nog nooit hebt gezien

  • Voor topprestaties
  • Handgemaakt vakmanschap
  • Duurzaam lichtgewicht
  • Diverse modellen
J.Guillem fietsen niet alleen licht en duurzaam, maar ook wendbaar en comfortabel!
—Bas Lievens

Kwaliteit zonder compromis

Ontdek de perfecte balans tussen prestatie en elegantie met de J.Guillem titanium fietsen.

Met een erfenis van vakmanschap en innovatie bieden deze fietsen een unieke rijervaring die veeleisende fietsers zal bekoren.

Geniet van persoonlijke service, professioneel onderhoud en jarenlange garantie als je een J.Guillem aanschaft bij Lievens Bikes in Utrecht.

De beste service vind je bij Lievens Bikes

Anna

Ik heb bij Bastiaan een custom vintage racefiets laten bouwen en ik ben er super blij mee! De communicatie was altijd goed, hij was duidelijk over de opties, de prijs was zeer redelijk en ik ben enorm tevreden met het eindresultaat! Ik zou Lievens Bikes aan iedereen aanraden..

Maryse

Ik ben blij dat ik bij Lievens terecht ben gekomen! Met behulp van zijn vakmanschap, creativiteit, klantgerichtheid en snelle service heb ik mijn nieuwe fiets omgetoverd naar een eindproduct wat mijn wensen vervulden. Stuur op maat, de nieuwste (afklikbare) spatborden en een 'wave-penslot' vast gemonteerd aan mijn frame. Zeker een aanrader!

Ronald

Er is maar een vrij select gezelschap aan specialisten die Brinckers fietsen met de juiste kennis van zaken mogen onderhouden. Om die redenen zijn wij gelukkig terecht gekomen bij Bas! Absolute vakman met passie en kennis van zaken. Helder in het proces en de te verwachten tijd en kosten. Absolute aanrader en meer dan positieve ervaring dus vanuit onze kant!

Boek 'n proefrit!

Probeer vrijblijvend een J.Guillem bij Lievens Bikes