Bikkel

Brikbikes

Ontdek het ultieme in stedelijke mobiliteit met Brikbikes Cardan

  • Tijdloos design
  • Unieke cardanaandrijving
  • Stevig en betrouwbaar
  • Ideaal voor de stad
Een ideale keuze voor fietsers die op zoek zijn naar gemak en comfort!
—Bas Lievens

Waarom een Brikbike?

Het ontwerp is stijlvol en minimalistisch. Elk detail is zorgvuldig overwogen om een fiets te creëren die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is.

Als je een fiets koopt van Brikbikes, heb je de optie om een cardanaandrijving te kiezen. Deze vervangt de traditionele fietsketting. Met de cardan heb je nooit zorgen over periodiek onderhoud of vettige vlekken op kleding.

De beste service vind je bij Lievens Bikes

Anna

Ik heb bij Bastiaan een custom vintage racefiets laten bouwen en ik ben er super blij mee! De communicatie was altijd goed, hij was duidelijk over de opties, de prijs was zeer redelijk en ik ben enorm tevreden met het eindresultaat! Ik zou Lievens Bikes aan iedereen aanraden..

Maryse

Ik ben blij dat ik bij Lievens terecht ben gekomen! Met behulp van zijn vakmanschap, creativiteit, klantgerichtheid en snelle service heb ik mijn nieuwe fiets omgetoverd naar een eindproduct wat mijn wensen vervulden. Stuur op maat, de nieuwste (afklikbare) spatborden en een 'wave-penslot' vast gemonteerd aan mijn frame. Zeker een aanrader!

Ronald

Er is maar een vrij select gezelschap aan specialisten die Brinckers fietsen met de juiste kennis van zaken mogen onderhouden. Om die redenen zijn wij gelukkig terecht gekomen bij Bas! Absolute vakman met passie en kennis van zaken. Helder in het proces en de te verwachten tijd en kosten. Absolute aanrader en meer dan positieve ervaring dus vanuit onze kant!

Boek 'n proefrit!

Probeer vrijblijvend een Brikbike bij Lievens Bikes