Brik Belt Heren 11v

City Bike
Beschikbare kleuren

Andere kleuren zijn beschikbaar in overleg.

De Brik Belt 11v tilt jouw fietservaring naar ongekende hoogten met een Gates Carbon Drive riemaandrijving. Dat is precies wat de Brik Belt Heren 11V belooft. Deze innovatieve fietsriem is ontworpen voor mannen die niet alleen op zoek zijn naar functionaliteit, maar ook naar stijl en prestaties tijdens hun fietsavonturen.

Met zijn geavanceerde 11 versnellingen biedt de Brik Belt 11V een soepele en efficiënte rit, of je nu door de stad fietst of de uitdagingen van ruig terrein aangaat. Het duurzame ontwerp en de hoogwaardige materialen zorgen voor betrouwbaarheid en comfort, kilometer na kilometer.

Of je nu een gepassioneerde fietser bent die graag nieuwe routes verkent of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare riem voor dagelijks gebruik, de Brik Belt Heren 11V is de perfecte metgezel voor elke rit. Ervaar zelf de perfecte combinatie van functionaliteit, stijl en prestaties en maak van elke fietstocht een avontuur met de Brik Belt Heren 11V.

Prijs vanaf
2.099
Proefrit boeken
No items found.

Voor wie?

De Brik Belt Heren 11V fietsriem is ontworpen voor mannen die op zoek zijn naar een verbeterde fietservaring, ongeacht hun niveau van ervaring of de aard van hun fietstochten. Of je nu een dagelijkse forens bent die door de stad rijdt of gewoon geniet van ontspannen tochten in de natuur, de Brik Belt 11V biedt de perfecte combinatie van functionaliteit, stijl en prestaties.

Fietsers die waarde hechten aan comfort, duurzaamheid en soepele schakelingen zullen de voordelen van deze riem waarderen. Kortom, de Brik Belt Heren 11V is geschikt voor elke man die zijn fietservaring wil verbeteren en op zoek is naar een betrouwbare metgezel voor zijn ritten, ongeacht het terrein of de omstandigheden.

Specificaties

Versnellingssyteem

Shimano Alfine 11v

Aandrijving

Gates Carbon Drive riemaandrijving

Remmen

Hydraulische schijfremmen

Extra Opties

Een Brik is geheel zelf samen te stellen: kleur, aantal versnellingen, verlichting & bagagerekjes

Beschik­baar als bedrijfs­fiets

Lees verder over de mogelijkheden

Boek 'n proefrit!

Neem vrijblijvend een rit op deze fiets bij Lievens Bikes