Bullitt Electric EP8

Cargo
Beschikbare kleuren

Andere kleuren zijn beschikbaar in overleg.

Stap in de toekomst van stedelijke mobiliteit met de Bullitt EP8 van Larry vs Harry. Met zijn krachtige Shimano EP8-motor tilt deze elektrische cargofiets de legendarische Bullitt naar nieuwe hoogten van prestaties en veelzijdigheid. Of je nu je kinderen naar school brengt, boodschappen doet of zakelijke leveringen uitvoert, de Bullitt EP8 biedt een moeiteloze en plezierige rijervaring, terwijl het zijn kenmerkende stijl en duurzaamheid behoudt. Ontdek vandaag nog de innovatie achter de Bullitt EP8 en laat je inspireren om de stad te verkennen op een geheel nieuwe manier.

Prijs vanaf
6.320
Proefrit boeken
No items found.

Voor wie?

De Bullitt EP8 van Larry vs Harry is ideaal voor verschillende doelgroepen:

1. Gezinnen: Voor ouders die op zoek zijn naar een handige en efficiënte manier om hun kinderen te vervoeren, biedt de Bullitt EP8 elektrische ondersteuning en voldoende laadruimte voor kinderzitjes en boodschappen.

2. Zakelijk gebruik: Bezorgdiensten en kleine bedrijven kunnen profiteren van de grote laadcapaciteit en wendbaarheid van de Bullitt EP8 voor het leveren van goederen en pakketten in stedelijke omgevingen.

3. Stadsbewoners: Voor mensen die in de stad wonen en op zoek zijn naar een milieuvriendelijk en efficiënt alternatief voor auto's of openbaar vervoer, biedt de Bullitt EP8 een snelle en flexibele manier om zich te verplaatsen, vooral voor woon-werkverkeer en dagelijkse boodschappen.

Kortom, de Bullitt EP8 is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, veelzijdige en elektrische cargofiets die voldoet aan de eisen van het moderne stadsleven.

Specificaties

Groepset

Shimano XT Di2(€6.570), Shimano Nexus 5 Di2 ketting (€6.320), Shimano nexus 5 di2 Gates Carbon Drive (€6.650)

Remsysteem

Hydraulische schijfremmen

Frame

Aluminium

Extra accesoires

Shimano Alfine naafdynamo (€136) Billboard (€70) Honeycomb board (€348) Bullitt panel bag (€80) BagPro urban trail X (€1420) Abus Bordo vouwslot (€180)

Beschik­baar als bedrijfs­fiets

Lees verder over de mogelijkheden

Boek 'n proefrit!

Neem vrijblijvend een rit op deze fiets bij Lievens Bikes