Original Bullitt

Cargo
Beschikbare kleuren

Andere kleuren zijn beschikbaar in overleg.

De Original Bullitt van Larry vs Harry is een iconische cargofiets die bekend staat om zijn robuuste ontwerp en indrukwekkende prestaties. Met zijn slanke frame en grote laadcapaciteit is hij perfect voor het vervoeren van ladingen in stedelijke omgevingen. Deze fiets biedt niet alleen praktisch gemak, maar ook een comfortabele rijervaring en een opvallend uiterlijk.

Prijs vanaf
€2.200
Proefrit boeken
No items found.

Voor wie?

De Original Bullitt bakfiets van Larry vs Harry is ideaal voor verschillende doelgroepen:

  1. Gezinnen: Voor ouders die hun kinderen veilig en gemakkelijk willen vervoeren, biedt de Original Bullitt voldoende ruimte voor kinderzitjes en bagage.
  2. Zakelijk gebruik: Ondernemers en bedrijven die goederen willen transporteren in stedelijke gebieden kunnen profiteren van de grote laadcapaciteit en wendbaarheid van de Original Bullitt.
  3. Stadsbewoners: Voor mensen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijk en efficiënt alternatief voor de auto in de stad, biedt de Original Bullitt een snelle en duurzame manier van transport.

Kortom, de Original Bullitt is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, veelzijdige en stijlvolle cargofiets voor dagelijks gebruik.

Specificaties

Groepset

Shimano Deore (€2.290), Shimano XT 12 speed (€3.800), Shimano Nexus 7 terugtraprem (€2.200), Shimano Alfine 8 ketting (€3.020), Shimano Alfine 8 Gates Carbon Drive (€3.270), Shimano Alfine 11 Gates Carbon Drive (€3.510)

Remsysteem

Hydraulische schijfremmen

Frame

Aluminium

Extra Accessoires

Shimano Alfine naafdynamo (€136) Billboard (€70) Honeycomb board (€348) Bullitt panel bag (€80) BagPro urban trail X (€1420) Abus Bordo vouwslot (€180)

Beschik­baar als bedrijfs­fiets

Lees verder over de mogelijkheden

Boek 'n proefrit!

Neem vrijblijvend een rit op deze fiets bij Lievens Bikes