Beschikbare kleuren

Andere kleuren zijn beschikbaar in overleg.

De Bullitt X van Larry vs Harry is een geavanceerde cargofiets die de grenzen van stedelijke mobiliteit verlegt. Met zijn robuuste constructie en veelzijdigheid biedt de Bullitt X een opvallende combinatie van kracht, stijl en functionaliteit. Of het nu gaat om het vervoeren van boodschappen, kinderen of zware ladingen, deze fiets staat garant voor een soepele en efficiënte rijervaring in de stad.

Prijs vanaf
2.960
Proefrit boeken
No items found.

Voor wie?

De Bullitt X van Larry vs Harry is ideaal voor verschillende doelgroepen:

1. Gezinnen: Voor ouders die op zoek zijn naar een praktische en efficiënte manier om hun kinderen te vervoeren, biedt de Bullitt X voldoende ruimte en stabiliteit voor kinderzitjes en bagage.

2. Zakelijk gebruik: Ondernemers en bezorgdiensten kunnen profiteren van de grote laadcapaciteit en wendbaarheid van de Bullitt X voor het leveren van goederen en pakketten in stedelijke gebieden.

3. Stadsbewoners: Voor mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor de auto in de stad, biedt de Bullitt X een milieuvriendelijke en efficiënte optie voor dagelijks transport, of het nu gaat om woon-werkverkeer, boodschappen doen of sociale activiteiten.

Kortom, de Bullitt X is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, veelzijdige en stijlvolle cargofiets voor diverse gebruiksdoeleinden in de stad.

Specificaties

Groepset

Shimano Deore (€3.750), Shimano XT 12 speed (€4.560), Shimano Nexus 7 terugtraprem (€2.960), Shimano Alfine 8 ketting (€3.780), Shimano Alfine 8 Gates Carbon Drive (€4.030), Shimano Alfine 11 Gates Carbon Drive (€4.270)

Remsysteem

Hydraulische schijfremmen

Frame

Aluminium

Extra accessoires

Shimano Alfine naafdynamo (€136) Billboard (€70) Honeycomb board (€348) Bullitt panel bag (€80) BagPro urban trail X (€1420) Abus Bordo vouwslot (€180)

Beschik­baar als bedrijfs­fiets

Lees verder over de mogelijkheden

Boek 'n proefrit!

Neem vrijblijvend een rit op deze fiets bij Lievens Bikes