eBullitt Steps 6100

Cargo
Beschikbare kleuren

Andere kleuren zijn beschikbaar in overleg.

De eBullitt STEPS 6100 van Larry vs Harry is een revolutionaire elektrische cargofiets die de stadse mobiliteit naar een hoger niveau tilt. Met zijn krachtige elektrische Shimano ondersteuning en robuuste ontwerp biedt de eBullitt STEPS 6100 een ongeëvenaarde combinatie van snelheid, wendbaarheid en laadvermogen. Of je nu je kinderen naar school brengt, boodschappen doet of zakelijke leveringen uitvoert, deze fiets staat garant voor een soepele en moeiteloze rijervaring, waardoor het de perfecte metgezel is voor het moderne stadsleven.

Prijs vanaf
5.000
Proefrit boeken
No items found.

Voor wie?

De eBullitt bakfiets van Larry vs Harry is geschikt voor een breed scala aan mensen en situaties:

1. Gezinnen: Ouders die op zoek zijn naar een handige en milieuvriendelijke manier om hun kinderen te vervoeren, zullen de eBullitt waarderen vanwege zijn elektrische ondersteuning en ruime laadruimte voor kinderzitjes en bagage.

2. Zakelijk gebruik: Bezorgdiensten en kleine bedrijven die efficiënte en duurzame transportoplossingen nodig hebben, kunnen profiteren van de eBullitt vanwege zijn grote laadcapaciteit en snelheid in stedelijke omgevingen.

3. Stadsbewoners: Voor mensen die in de stad wonen en op zoek zijn naar een alternatief voor auto's of openbaar vervoer, biedt de eBullitt een snelle, flexibele en leuke manier om zich te verplaatsen, met name voor woon-werkverkeer, boodschappen doen en sociale activiteiten.

Kortom, de eBullitt bakfiets is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van verschillende gebruikers, van gezinnen tot zakelijke professionals tot stadsbewoners die op zoek zijn naar een betrouwbare, veelzijdige en energiezuinige transportoplossing.

Specificaties

Groepset

Shimano XT Di2(€5.250), Shimano Nexus 5 Di2 ketting (€5.000), Shimano nexus 5 di2 Gates Carbon Drive (€5.240), Shimano Alfine 8 Di2 ketting (€5.000), Shimano Alfine 8 Di2 Gates Carbon Drive (€5.240), Shimano Alfine 11 Di2 Gates Carbon Drive (€5.240)

Remsysteem

Hydraulische schijfremmen

Frame

Aluminium

Extra accesoires

Shimano Alfine naafdynamo (€136) Billboard (€70) Honeycomb board (€348) Bullitt panel bag (€80) BagPro urban trail X (€1420) Abus Bordo vouwslot (€180)

Beschik­baar als bedrijfs­fiets

Lees verder over de mogelijkheden

Boek 'n proefrit!

Neem vrijblijvend een rit op deze fiets bij Lievens Bikes