Beschikbare kleuren

Andere kleuren zijn beschikbaar in overleg.

De eBullitt X van Larry vs Harry is een geavanceerde elektrische cargofiets die de lat hoger legt voor stedelijke mobiliteit. Met zijn krachtige elektrische ondersteuning en robuuste constructie biedt de eBullitt X een unieke combinatie van snelheid, wendbaarheid en laadvermogen. Of het nu gaat om het vervoeren van boodschappen, het pendelen naar het werk of het verkennen van de stad, deze fiets staat garant voor een moeiteloze en plezierige rijervaring. Met zijn strakke ontwerp en hoogwaardige afwerking is de eBullitt X niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Kies voor de eBullitt X en ervaar het ultieme gemak en comfort van elektrisch fietsen in de stad.

Prijs vanaf
6.960
Proefrit boeken
No items found.

Voor wie?

De eBullitt X van Larry vs Harry is ideaal voor verschillende doelgroepen:

1. Gezinnen: Voor ouders die op zoek zijn naar een praktische en milieuvriendelijke manier om hun kinderen te vervoeren, biedt de eBullitt X elektrische ondersteuning en voldoende laadruimte voor kinderzitjes en boodschappen.

2. Zakelijk gebruik: Bezorgdiensten, koeriers en kleine bedrijven kunnen profiteren van de grote laadcapaciteit en wendbaarheid van de eBullitt X voor het leveren van goederen en pakketten in stedelijke omgevingen.

3. Stadsbewoners: Voor mensen die in de stad wonen en op zoek zijn naar een snel, flexibel en milieuvriendelijk alternatief voor auto's of openbaar vervoer, biedt de eBullitt X een efficiënte manier om zich te verplaatsen, met name voor woon-werkverkeer en dagelijkse boodschappen.

Kortom, de eBullitt X is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, veelzijdige en elektrische cargofiets die voldoet aan de eisen van het moderne stadsleven.

Specificaties

Groepset

Shimano XT Di2(€7.210), Shimano Nexus 5 Di2 ketting (€6.960), Shimano nexus 5 di2 Gates Carbon Drive (€7.200)

Remsysteem

Hydraulische Schijfremmen

Frame

Aluminium

Extra accesoires

Shimano Alfine naafdynamo (€136) Billboard (€70) Honeycomb board (€348) Bullitt panel bag (€80) BagPro urban trail X (€1420) Abus Bordo vouwslot (€180)

Beschik­baar als bedrijfs­fiets

Lees verder over de mogelijkheden

Boek 'n proefrit!

Neem vrijblijvend een rit op deze fiets bij Lievens Bikes